بادام خام ایرانی وزن مردی را تا 20 کیلو کاهش داد

بادام زمینی نقش زیادی در تعلیق اشتها دارد.

همچنین متابولیسم را با رضایت بیشتر وعده های غذایی افزایش می دهد.

حدود 20 درصد از کالری کره بادام زمینی از محتوای پروتئین آن تامین می شود که به نوبه خود باعث ایجاد احساس سیری می شود.

همچنین میل به خوردن بین وعده های غذایی را کاهش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.

بادام زمینی یک ابر غذای پرکالری و پرچرب است اما اگر در حد اعتدال مصرف شود باید حداقل با افزایش وزن همراه باشد.

اگرچه، محققان ادعا می کنند که برای درک نقش کره بادام زمینی به یافته های بیشتری نیاز است.

بادام خام ایرانی می تواند باعث کاهش وزن افراد گردد و مورد استفاده ورزشکاران قرار می گیرد.

با این حال، یک مطالعه اخیر نشان می دهد که چگونه می تواند به حفظ وزن کمک کند.

بادام زمینی

بادام زمینی توده عضلانی را حفظ می کند.

در طول تلاش های کاهش وزن، چیزی که ضروری می شود، قدرت در عضلات است.

از دست دادن عضلات می تواند فوراً سرعت متابولیسم را کاهش دهد.

مصرف  بادام زمینی غنی از پروتئین به کاهش وزن کمک می کند و توده عضلانی را حفظ می کند تا متابولیسم تحت تاثیر قرار نگیرد.

بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد

طبق تحقیقات، رسوراترول، آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی، التهاب قلبی عروقی را کاهش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد، گردش خون را افزایش می دهد و رگ های خونی را شل می کند.

همچنین اکسیداسیون LDL که مسئول سخت شدن شریان ها و بیماری های عروق کرونر است را کاهش می دهد.

کره بادام زمینی سلامت قلب را بیشتر بهبود می بخشد.

این به دلیل اسیدهای چرب تک غیراشباع، نیاسین، ویتامین E، منیزیم و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه است.

بنابراین، مصرف کره بادام زمینی نیز راهی مقرون به صرفه برای بهبود سلامت قلب می شود.