خرما خوشمزه و مفید است، اما ارزش اصلی آنها در ترکیب منحصر به فرد ویتامین ها است.
خرما بالاترین درصد کربوهیدرات را در میان سایر میوه ها دارد – بیش از 60 درصد، اما این قندها آسیب زیادی به بدن وارد نمی کنند.
خرمای پیارم 1401 می توان به همراه هر غذایی میل نمود.
زیرا خرما حاوی اسیدهایی مانند نیاسین، ریبوفلاوین و اسید پانتوتنیک است.
آنها به جذب کربوهیدرات ها کمک می کنند، سطح گلوکز را در خون تنظیم می کنند.
23 نوع مختلف اسید آمینه در میوه وجود دارد که در بیشتر میوه ها وجود ندارد.
آنتی اکسیدان ها از سیستم ایمنی و سلول های ما در برابر رادیکال های آزاد، مولکول های ناپایدار که می توانند منجر به بیماری های مختلف شوند، محافظت می کنند.
در مقایسه با میوه های مشابه مانند انجیر و آلو، خرما دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.
و این نه تنها سلامت مغز، بلکه جوانی کل بدن است.
سه تا از قوی ترین آنتی اکسیدان های موجود در خرما: فلاونوئیدها (کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و برخی از انواع سرطان)، کاروتنوئیدها (محافظت از قلب و عروق خونی).
مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که خرما از ابتلا به بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که خرما در کاهش فعالیت پروتئینهای بتا آمیلوئید که میتوانند پلاکهایی در مغز ایجاد کنند، مفید است.
پلاکها ارتباط بین سلولهای مغزی را مختل میکنند که میتواند منجر به مرگ سلولهای مغز و بیماری آلزایمر شود.
یک مطالعه حیوانی نشان داد که موشهایی که از رژیم غذایی مخلوط با خرما تغذیه میشدند.
در مقایسه با موشهایی که میوه خشک نمیخوردند، حافظه و توانایی یادگیری و رفتار اضطراب کمتری داشتند.
با خوردن تنها دو عدد خرما در روز، سلامت استخوان ها و دستگاه گوارش خود را بهبود می بخشید.
از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کنید، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهید، از مغز خود محافظت می کنید و جوان تر به نظر می رسید.