زیتون یک غذای انرژی زا است که در صورت لاغری و بی اشتهایی مشخص می شود.
در حالی که محتوای آهن خوب آن از تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کند و برای سیستم گردش خون مفید است و از کم خونی جلوگیری می کند.
زیتون بدون هسته فامیلا دارای طعمی بسیار عالی می باشد.
وجود ویتامین A در عوض، زیتون را به یک متحد عالی برای سلامت پوست و بینایی تبدیل میکند.
فیبر موجود به عملکرد خوب روده کمک میکند: «زیتون برای یبوست و فرآیند گوارش مفید است».
این متخصص تغذیه اضافه می کند که خواص ضد ویروسی زیتون نیز به دلیل وجود اولئوروپئین معروف است که می تواند به ویژه مانع از فعالیت ویروس هپاتیت، روتاویروس و راینوویروس گاوی شود.
خواص ضد میکروبی نیز شناخته شده است، که می تواند به طور خاص در مورد زخم معده کمک کند.
و خواص ضد التهابی، به لطف وجود ترکیبی به نام اولئوکانتال، که به نظر می رسد عملکرد ایبوپروفن را تقلید می کند.
نحوه مصرف زیتون
زیتون ها را در آب نمک یا سرکه، به شکل ماکارونی قابل پخش، با پیش غذا یا پیش غذا، در سس ها، سالادها، سوپ ها یا غذاهای ماهی می خورند.
در واقع آنها بسیار همه کاره هستند و به راحتی در رژیم غذایی گنجانده می شوند.
زیتون های رومیزی قبل از عرضه به بازار، علاوه بر مراحل مختلف کنترل، انتخاب و پاکسازی، در معرض تلخی قرار می گیرند که این فرآیند طعم تلخ اولیه آنها را از بین می برد.
مصاحبهشونده توضیح میدهد: «این فرآوری میتواند شیمیایی باشد.
با شستن با محلولهای آب و نوشابه یا بیولوژیک، با استفاده از حمام در آب یا آب نمک، و میتواند کم و بیش طولانی باشد و با توجه به تنوع و سطح بلوغ آن بیان شود.
هنگام خرید بهتر است زیتون هایی را انتخاب کنید که خیلی نرم نباشند و سطحی غیر شفاف داشته باشند.
آب نمک باید شفاف، بدون آثار کپک و کدر نباشد.
پس از باز شدن بسته بندی، زیتون ها را می توان حدود 1 ماه در یخچال نگهداری کرد.