فواید سرکه انگبین برای سلامت روده:
از آنجایی که سرکه انگبین یک محصول تخمیری است، مانند سایر غذاهای تخمیر شده، حاوی باکتری های پروبیوتیک در روده است.
به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
سرکه انگبین دکتر روازاده از بهترین نوع سرکه موجود در بازار می باشد.
به طور خاص، ساختار سفت شده به نام “مادر سرکه” موجود در سرکه سیب حاوی بسیاری از باکتری های مفید برای سیستم گوارش است.
در صورت امکان، قبل از هر وعده غذایی ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.
زیرا سرکه انگبین تخمیر شده سوزش سر دل را تسکین می دهد و جایگزین کاهش آنزیم های معده می شود.
علاوه بر این، از آنجایی که سرکه انگبین یک ضدعفونی کننده طبیعی است، می تواند باکتری های خورده شده با غذا را از بین ببرد.
همچنین PH پوست سر را بازیابی می کند و به موها کمک می کند صاف و براق به نظر برسند.
سرکه انگبین کاملا ترش است، اگر آن را اغلب یا به مقدار زیاد بنوشید، می تواند گلوی شما را تحریک کند.
سرکه انگبین ممکن است با برخی مکمل ها یا داروها از جمله انسولین تداخل داشته باشد.
این می تواند منجر به کاهش ارزش پتاسیم برای عضلات و اعصاب شود تا آنطور که باید عمل کنند.
طبق تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 1، سرکه سیب حرکت غذا و مایعات را از معده به روده کاهش می دهد.
هضم آهسته همچنین می تواند کنترل سطح قند خون را دشوارتر کند.
نوشیدن بیش از حد سرکه انگبین نیز می تواند به دندان های شما آسیب برساند.
مصرف سرکه انگبین به عنوان یک ماده در سس سالاد به جای نوشیدن آن توصیه می شود.
در افرادی که مشکلات گوارشی یا زخم معده دارند، سرکه انگبین ممکن است علائم را بدتر کند.
بنابراین مصرف سرکه انگبین برای آن دسته از بیماران توصیه نمی شود.
میزان مصرف روزانه توصیه شده برای سرکه انگبین 30-15 میلی لیتر است.
1-2 قاشق غذاخوری سرکه انگبین را در طول روز با آب مخلوط کرده و به صورت مخلوط در می آورند و می توان آن را به صورت دلخواه به سالاد اضافه کرد.
افرادی که هیچ عارضه یا مضراتی از سرکه انگبین ندارند، می توانند تا 2 قاشق غذاخوری سرکه انگبین در روز مصرف کنند.