شیره انگور به عنوان کاهش دهنده کلسترول
اما این همه چیز نیست: فیبر رژیمی فراوان موجود در پوست و دانه انگور باعث بهبود هضم و در نتیجه حمایت از سیستم ایمنی بدن می شود.
شیره انگور سیاه را می توان برای تهیه انواع سس مورد استفاده قرار داد.
شیره حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر و منیزیم است – یک کوکتل زیبایی برای مو، پوست و ناخن.
محتوای بالای اسیدهای چرب غیر اشباع می تواند میزان کلسترول بد LDL را در خون کاهش دهد.
رنگ شیره انگور نقش مهمی ایفا می کند: انواع انگورهای آبی و قرمز حاوی مواد جاذب رادیکال بسیار بیشتری نسبت به انگورهای رنگ روشن هستند.
میوه های دارای دانه به میوه های بدون دانه ارجحیت دارند.
مواد تشکیل دهنده در درجه اول به تنوع، درجه رسیدگی و محل رشد بستگی دارد. اما به طور کلی همه انگورها دارای ارزش غذایی و قدرت درمانی بالایی هستند.
شیره انگور با کربوهیدراتهای آسان هضم مانند گلوکز نیز منبع سریع انرژی است.
انگور نه تنها خوشمزه است، بلکه حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است. ویتامین های B و فیتوکمیکال ها برای پوست، مو و ناخن مفید هستند.
علاوه بر این، مواد تشکیل دهنده در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کنند، به عنوان مثال با کاهش سطح کلسترول.
انگور را می توان به صورت خام (انگور سفره) مصرف کرد، به صورت کشمش خشک کرد و به شراب، براندی، آب انگور و مانند آن افزود. فرآوری شده (انگور شرابی).
مارک – بقایای فشار دادن باقی مانده از شراب سازی – به طور خاص به برندی تبدیل می شود. براندی تفاله معروف گراپا ایتالیایی است.
پوست و دانه های انگور حاوی پروآنتوسیانیدین های الیگومری (OPCs) هستند که به عنوان مثال.
به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند؛ دانه ها را می توان به روغن هسته انگور و آرد هسته انگور تبدیل کرد.
دانه ها و پوست توت ها نیز منبع آنتی اکسیدان رسوراترول هستند.